maandag, februari 19, 2018
A- A A+

Titel KKL

Kamerkoor Limburg

Look at the World: verder informatie

Beste zangeressen en zangers,

2017 is gelukkig nog niet ten einde maar projectmatig heeft KKL het jaar al afgesloten.
We kunnen terugkijken op hele fijne momenten in Tallinn en Geleen.
Muzikaal hebben we flinke stappen gemaakt en die trend willen wij voortzetten!
Inmiddels neemt een nieuw uitdagend project voor 2018 concrete vormen aan.

“Look at the World”: Aspecten van de wereld en het leven worden muzikaal belicht: liefde, dood, natuurrampen, oorlog, medemenselijkheid en de jeugd.

Met werken van hedendaagse componisten uit diverse werelddelen: o.a. Eriks Esenvalds, John Rutter, Josu Elberdin, Eric Whitacre en Dan Forrest.
Zowel a capella als instrumentaal begeleid en in combinatie met een kinderkoor proberen we weer een prachtig mooi project te realiseren.
Wij willen hierbij ook over de grenzen van onze Euregio kijken en dit project in drie landen uitvoeren. Verschillende plaatsen liggen al vast en we zijn nog in gesprek met locaties in Belgisch Limburg en Duitsland.
De locaties zijn allen op reisafstand van ca. één uur gepland, zodat we niet ter plaatse hoeven te overnachten. Dit ook om deelname aantrekkelijk en niet te duur te maken.

De repetities zijn vanaf 24 februari 2018 wederom in Melick gepland, zie schema.
De repetities zijn er om muzikaal te werken. Het vooraf instuderen van noten is hierbij eigen verantwoording. Oefenfiles worden hiervoor ter beschikking gesteld.
Een viertal uitvoeringen zijn in het najaar van 2018 gepland. Zoals gezegd zijn enkele concertlocaties en daarmee ook de data, nu nog niet concreet.
Dirigent is Dion Ritten.
De kosten voor het project komen op € 225,-. Hiervoor krijg je 13 repetities, 4 concerten, de bladmuziek en de oefenbestanden. Tevens is een kleine som aan overheadkosten hierin opgenomen.
Het bedrag mag in twee termijnen betaald worden.

Het repetitieschema met al 2 concertdata en het programma zie je hier, zodat je een overzicht hebt welk moois er staat te gebeuren.

Wij hopen dat jij (weer) meedoet met dit uitdagende project op mooie locaties en vol mooie muziek, zodat wij ook dit keer weer een koor van ca. 30 personen kunnen samenstellen.
Dit project is een opmaat naar onze ambitieuze reis naar Afrika van 12 t/m 20 oktober 2019!

Mocht je geïnteresseerd zijn om mee te doen aan dit project van Kamerkoor Limburg, dan laat ons dit a.u.b. vóór 01 december a.s. weten via het mailadres van onze dirigent Dion Ritten. Hier kun je ook met vragen terecht.

Login Form