woensdag, december 12, 2018
A- A A+

Titel KKL

Kamerkoor Limburg

Look at the World in Arcen

Zondag 9 december om 11:30 uur zullen wij in de mooie Kloosterkapel op landgoed Klein Vink te Arcen ons laatste concertKlik op de flyer voor een groter formaat geven in het kader van ons project „Look at the World“. Aspecten van de wereld en het leven worden muzikaal belicht: liefde, dood, natuurrampen, oorlog, medemenselijkheid en de jeugd.

Naast Kamerkoor Limburg werkt zanggroep “The Soundstars” aan dit project mee. Deze bestaat uit acht talentvolle en ambitieuze meiden die in de korte tijd van hun driejarig bestaan al vele optredens verzorgden. De meeste leden hebben ervaring opgedaan in kinderkoren en een paar meiden schrijven zelfs eigen nummers die ze in de Limburgse finale van “De Kunstbende” met succes hebben uitgevoerd. Het repertoire van de zanggroep bestaat voornamelijk uit hedendaagse popsongs met gelaagde teksten die 1,2-en 3-stemmig worden uitgevoerd.
Zangroep The Soundstars staat onder leiding en wordt begeleid door Ron Hanssen.

Met toegankelijke werken van hedendaagse componisten uit diverse werelddelen, o.a. Eriks Esenvalds, John Rutter, Josu Elberdin, Eric Whitacre, en Dan Forrest wil kamerkoor Limburg u kippenvel bezorgen met hun muzikale vertalingen van de facetten van het leven en de wereld.
Ons programma bevat zowel a capella werken alsook stukken met begeleiding door verschillende instrumenten en solostukken.

Entreeprijs is € 12,-
Zondag 9 december, 11:30 uur

Locatie en Contactadres voor kaarten:
Stichting Franz Pfanner Huis
Klein Vink 4
5944 EX  Arcen
Wim Janssen
Telefoon: 077 - 473 20 25
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.franzpfannerhuis.nl